Ми у Facebook
23.03.2018, 09:01

"Не вагітніла і не народжувала": таємницю зникнення дитини в Млинові розкрито

Слідство поставило крапку в історії про зникнення дитини жителькою села Підлозці Млинівського району. Напередодні Нового року 33-річна Марія СЕРГІЮК заявила, що немовля зникло в районній лікарні.
Жінка не виключала, що до викрадення причетні лікарі. Однак слідство встановило, що заявниця даремно оббріхувала медиків.

Після загадкового зникнення доньки Марія з чоловіком звернулася до правоохоронців. Нещодавно поліція отримала результати судово-медичної експертизи вагітності, пологів та ймовірного аборту. За її результатами проти жінки відкрили кримінальне провадження.
“Кримінальне провадження про вчинення лікарями злочину закрито. Провели комісійну експертизу, за результатами якої зроблено висновок, що жінка не мала вагітність та не народжувала. Відтак проти Марії порушено кримінальне провадження за неправдиві покази, – наголосив заступник начальника Млинівського районного відділу поліції Тарас ГУЦЮК.


Попри все, односельці захищають Марію. Кажуть: дитина була, а куди зникла – загадка. “Все село підтримує жінку. Ми всі цілу осінь бачили її вагітною. Це ж не зима, що можна щось придумати. Що з дитиною зробили – не знаю я, – розповіла сусідка Світлана. – Якби мали гроші, то найняли б адвоката”.

Думка експерта:

Василь ГАЛЯБАР, лікар-психоневролог:

“Це біда людини, а не вина. Інколи ми є заручниками наших мрій і сподівань, а при певному типі характеру ми можемо вірити більше у те, що надумали, ніж у реальне. Зрідка це буває проявом хвороби. Звичайно, такий стан жінки потребує діагностики та допомоги фахівця”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Продала дитину чи вкрали лікарі?


Уявна вагітність: подробиці медичного скандалу, що сколихнув Рівненщину (+ВІДЕО)


Жінку, яка звинувачує лікарів у зникненні дитини, оглядали у рівненському перинатальному


Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.





На правах реклами