Ми у Facebook
30.03.2018, 11:55

17-ий сезон Першої у Рівному модної події FASHION TIME змінив місце проведення

Вже 30 та 31 березня, у Рівному пройде найочікуваніша модна подія сезону під назвою «FASHION TIME», під час якої рівняни побачать покази наймодніших та найсвіжіших колекцій одягу, взуття та аксесуарів сезону весна-літо 2018 для жінок, чоловіків і дітей від провідних дизайнерів та брендових бутіків.
Крім цього, усі відвідувачі дізнаються про новинки fashion-індустрії та отримають корисні поради провідних стилістів про те, що ж буде модним у новому сезоні.

Головна подія весни у Рівному – «FASHION TІME»

До слова, місце проведення Події змінено! Замість органного залу захід відбудеться у концерт-холі «Хутір» (с.Велика Омеляна, вул. Дубнівська, 11б/1).

Усі придбані на FASHION TIME квитки залишаються дійсними! Крім цього, задля зручності гостей організатори забезпечать доїзд з Рівного до місця проведення заходу для усіх, хто має квитки на подію. Відтак, спеціальний автобус в обидва дні чекатиме усіх біля готелю «Україна» о 17:15 год.! Оргкомітет просить тих гостей, хто планує ним їхати, бути на місці вчасно!



Нагадаємо, що завтра, у п’ятницю, 30 березня, відбудуться усі дитячі покази колекцій. А також в рамках проекту традиційно пройде Відкритий конкурс модних луків «Best of Style VIII», участь у якому візьме близько 70 діток різного віку та їх батьків не лише з Рівного, а й з інших міст України. Усі вони продемонструють своє власне бачення моди на широкий загал і доводитимуть експертному журі, що саме він вміє найстильніше одягатися.

Початок заходу – о 18:00 год. (концерт-хол «Хутір»)

Виїзд – о 17:15 год. від готелю «Україна».

У суботу, 31 березня, на усіх рівнян чекатимуть модні покази усіх дорослих колекцій.

Так, о 16 год. у концерт-холі «Хутір» стартує Відкритий конкурс для молодих дизайнерів «1Look IV». У ньому за шанс місяць безкоштовно навчатися у Академії стилю і дизайну Андре Тана у різних номінаціях змагатиметься аж 11 учасників не лише з Рівного, а й з інших куточків України. Це – абсолютний рекорд конкурсу. До речі, усі бажаючі прийти на конкурс, щоб побачити усі конкурсні роботи та повболівати за свого фаворита, можуть потрапити на нього абсолютно безкоштовно, адже вхід на конкурс – вільний.

Далі, по завершенні конкурсу та перерви розпочнеться, власне, основна частина – модні покази FASHION TIME. Початок – о 18 год. у концерт-холі «Хутір». Виїзд гостей – о 17:15 год. від готелю «Україна».

Квитки на захід ще можна придбати за телефоном: 098 522 15 11 або ж в офісі компанії ARTmodels® . Поспішайте їх замовити, аби мати змогу стати частинкою унікального для Рівного дійства та поринути у свято моди, краси, стилю та весни!





На правах реклами