Ми у Facebook
10.04.2018, 12:00

У Рівне приїде Матвієнко

Українська співачка Тоня Матвієнко вирушає у тур містами України! Вже 10 квітня вона порадує своїх шанувальників з Рівного великим сольним концертом із симфонічним оркестром «BRAVISIMO».
До музичної програми увійдуть хіти виконавиці, а також музичні твори династії Матвієнко. Адже, старт своєї кар’єри Тоня починала з виконання українських класичних творів. Тоді вона була солісткою Національного ансамблю «Київська камерата».



«Для мене це довгоочікуваний проект. Свою співочу кар’єру я розпочинала з київським оркестром і отримувала шалене задоволення від співпраці з найкращими музикантаминашої країни. Тому, коли надійшла пропозиція від оркестру «BRAVISIMO» зробити спільну програму, я - запалилась! Є геніальні твори, які повинні звучати. Хочеться нагадати, якою прекрасною є українська пісня».

"Один в каное" презентує рівнянам новий альбом

Хіти Тоні Матвієнко, які вже завоювали своїх прихильників, зазвучать у нових аранжуваннях, а українська класика стане «родзинкою» її виступів.

«Я розпочинатиму свої концерти з пісні «Не метелиця», яка є доленосною в моєму житті. На ТВ-шоу “Голос країни” я виконувала саме цю композицію і тоді до мене не повернулись судді. Пройшло стільки років, а люди досі пам’ятають цей момент. Для мене честь продовжувати родинну справу – “наші” твори не повинні бути забутими».

Отже, до зустрічі вже 10 квітня о 19:00 в Міському Будинку Культури!
Квитки від 50 грн у касі Міського Будинку Культури та онлайн: goo.gl/Yvad3a






На правах реклами