Ми у Facebook
10.04.2018, 12:10

Рівненщина: заради помсти забив до смерті брата (+ФОТО)

Поліцейські отримали повідомлення про те, що на лавці поблизу магазину у селі Тріскині лежить закривавлений чоловік без ознак життя.
Загиблим виявився 42-річний місцевий мешканець. Під час огляду поліцейські та експерти виявили у нього важкі травми голови.

Поліція затримала молодика з Володимирця, який вбив батька та бабусю



Правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 29-річний житель цього ж села. Коли оперативники навідалися до його помешкання, той зізнався у скоєному.

На Рівненщині горів багатоквартирний будинок

Поліцейські дізналися, що біля місцевого магазину у 29-річного чоловіка виник конфлікт із знайомим. Після закриття торгового закладу, ображений молодик, будучи напідпитку, зібрався додому, але вирішив «розібратися» зі своїм суперником та пішов за ним слідом. Утім втратив його з поля зору. Аби все таки помститися, повернувся до магазину, біля якого на лавці спав рідний брат кривдника. Зловмисник кілька разів вдарив його по голові пляшкою та каменем, а після цього пішов додому.




«29-річного жителя Тріскині затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Сарненського відділу поліції Сергій Смаглюк. — Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».


Відомо, що підозрюваний у поле зору правоохоронців ніколи не потрапляв. Однак тепер відповідно до санкції інкримінованої статті йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.



За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами