Ми у Facebook
25.04.2018, 09:03

Майже сотня учасників АТО на Рівненщині знайшли роботу

Послугами Рівненської обласної служби зайнятості у січні-березні 2018 року скористались 656 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції, з них мали право на отримання допомоги по безробіттю 516 осіб.
За три місяці цього року обласною службою зайнятості вдалося працевлаштувати 77 учасників АТО, проходили професійне навчання 64 особи, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 19 осіб, отримували профорієнтаційні послуги 558 безробітних осіб.

«Гідна робота є. Працюймо в Україні!»

З початку року послуги служби зайнятості отримували 72 особи, які переміщені з тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО. Мали статус безробітного 54 особи, отримували допомогу по безробіттю 38 осіб, 10 переселенців були працевлаштовані, проходили професійне навчання 9 безробітних, 1 особа брала участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

У Рівному почали навчати на водіїв тролейбусів


Станом на 1 квітня 2018 року на обліку в обласній службі зайнятості перебували 414 безробітних з числа учасників АТО та продовжували отримувати послуги 33 тимчасово переміщені особи.

За повідомленням Рівненського обласного центру зайнятості.





На правах реклами