Ми у Facebook
05.05.2018, 08:00

П'яний водій постраждав у ДТП - наїхав на односельчанина:(+ФОТО)

На підпитку сів за кермо мопеда і спричинив ДТП, у якому, власне, сам зазнав травм. Трапилась прикра ситуація 3 травня у селі Томашгород, Рокитнівського району.
Із початку року поліцейські Рівненської області склали 1088 адміністративних протоколів за керування водіями транспортними засобами у стані сп’яніння.

Чергове таке кермування призвело третього травня до дорожньо-транспортної пригоди на Рокитнівщині. Близько о пів на десяту вечора у селі Томашгород 37-річний водій мопеда «Suzuki», місцевий житель Томашгорода, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із зустрічним скутером «Viper» під керуванням односельчанина.



Внаслідок ДТП мопедист отримав відкриту черепно-мозкову травму, численні забої і був госпіталізований у лікарню. За результатами відібраних зразків крові 37-річний чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Водій скутера не постраждав.





У цьому випадку потерпілим є сам нетверезий водій. Однак через водія напідпитку можуть постраждати й інші учасники дорожнього руху.

Так, нагадаємо, що у ДТП через керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння 16 квітня на Рокитнівщині постраждала неповнолітня.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами