Ми у Facebook
11.05.2018, 16:40

Рівненщина: побив батька до смерті і ліг спати

Фото ілюстративне

Слідчі Березнівського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 31-річного жителя села Вітковичі, який підозрюється в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що призвело до смерті потерпілого.
У власному будинку 59-річного чоловіка без ознак життя виявили 20 січня цьогоріч. Під час огляду на його тілі були численні тілесні ушкодження. Слідчо-оперативна група встановила, що до їх нанесення причетний син.

На Рівненщині чоловік порізав товариша

Під час розпивання алкоголю і подальшого конфлікту він завдав батькові дерев’яним топорищем близько 15-17 ударів по всьому тілу, зокрема по голові. Після скоєного зловмисник пішов із дому. Повернувшись, ліг спати, а вранці виявив батька мертвим. Причиною смерті стала масивна крововтрата внаслідок важкої травми голови.

На Рівненщині засудили зловмисника, який душив таксиста дитячою скакалкою

Поліцейські затримали та повідомили про підозру 31-річному чоловікові за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. Як пояснив підозрюваний, він не мав наміру вбивати батька та завдав йому лише кілька ударів.

Випробовував автомат - поцілив у дитину (+ВІДЕО)

Відповідно до санкції статті 31-річному жителю села Вітковичі загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами