Ми у Facebook
12.05.2018, 11:20

Поїзд "Київ-Пшемисль" у Дубно не зупинятиметься

«Укрзалізниця» відмовила у відкритті додаткової зупинки поїзду Інтерсіті у Дубно.
На рішення №931 обласної ради від 16.03. 2018 щодо внесення змін до розкладу пасажирського поїзда №705 Київ – Пшемисль ПАТ «Укрзалізниця» надіслала відповідь.

З Рівного, можливо, їздитиме швидкісний потяг до Польщі

Зокрема, в ній йдеться, що графік руху поїздів розробляється на підставі аналізу існуючого пасажиропотоку з урахуванням економічної доцільності та максимальним використанням технічних можливостей рухомого складу для забезпечення мінімального часу на шляху прямування поїздів.

Міжнародний потяг "Інтерсіті" до Польщі змінив свій маршрут

Зупинки для швидкісних поїздів Інтерсіті+ передбачаються на станціях зі значним пасажиропотоком. З метою задоволення потреб пасажирів постійно проводяться маркетингові дослідження, аналізуються пасажиропотоки, ведеться аналіз населеності швидкісних поїздів та залежно від попиту регулюється кількість поїздів, періодичність курсування, встановлення/відміна зупинок тощо.

На сьогодні пряме залізничне сполучення забезпечується:

- між містами Дубно та Київ – 2 парами пасажирських поїздів №45/46 Ужгород – Харків (щоденно), №132 Львів – Харків (по парних числах);

- між містами Дубно та Львів – 4 парами пасажирських поїздів та 3 парами приміських поїздів з яких можливо зробити пересадку на швидкісні поїзди Інтерсіті++ які прямують до станції Пшемисль (Республіка Польща).

"Укрзалізниця" запустить новий швидкісний потяг "Інтерсіті"

Розміри руху відповідають наявному пасажиропотоку. Враховуючи викладене, відкриття додаткової зупинки поїзду Інтерсіті+ №705/706 Київ – Пшемисль на станції Дубно не планується.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ