Ми у Facebook
17.05.2018, 14:59

“У мене особливих варіантів щодо подарунка не було” - міський голова Рівного про презент гостеві з Польщі

Роберт Закжевський.

Сьогодні, 17 травня, відбувалося засідання сесії Рівненської міськради.
На засідання завітав особливий гість - віцестароста Радомщанського повіту Роберт Закжевський. Як відрекомендував гостя міський голова Рівного Володимир Хомко "Роберт Закжевськиий - давній і добрий друг Рівного". Як відомо, рівно 5 років тому Рівне підписало угоду про міжнародну співпрацю із містом Рівне.

Володимир Хомко: “З містом Рівне пов’язане все моє життя”


Як зазначив пан віцестароста у своєму виступі, відбувається, зокрема, тісна співпраця між рівненськими лікарнями та школами і школами Радомщанського повіту. Зокрема, лікарі та педагоги з Рівного та Польщі могли ознайомитися з особливостями роботи.

"Я радий, що у між нами існує співпраця. У вас у міській раді, так само як і у нас часто виникають дискусії, адже ми всі різні. Проте, варто пам’ятати, що це не повинна бути якась надто різка відмінність", - говорить Роберт Закжевський.

Гість із Польщі отримав від міських дипутатів подарунок на згадку:

"Із Радомщанським повітом наше місто пов’язує тісна співпраця. І віцестарості я хотів би зробити подарунок. Оскільки сьогодні День вишиванки, то у мене не було особливих варіантів щодо вибору подарунку", - зазначив Володимир Хомко, вручаючи вишиванку Роберту Закжевському.

Іноземному гостеві традиційна українська сорочка припала до душі.





На правах реклами