Ми у Facebook
22.05.2018, 15:26

Знову отруїлися школярі

Стало відомо про нові випадки погіршення самопочуття серед учнів.
Як повідомляє видання Українська правда, сьогодні, 22 травня, у Харківській школі № 3 розпилили невідому речовину, дітей евакуювали з навчального закладу.

Дітям, які отруїлися в Черкасах, стало краще


Про це Українській правді повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

"На місці за допомогою звернулися 37 осіб, 26 дітей госпіталізували. Важких серед них немає. Всі контактні, розмовляють", - зазначив Ярослав Тракало.

За його словами, поліція у харківській області відрила провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство).

"На даний момент за медичною допомогою звернулися 30 дітей, 15 з них госпіталізували в Обласну дитячу лікарню №1. Стан госпіталізованих - середньої тяжкості", - сказала в.о. начальника охорони здоров’я ХОДА Галина Сіроштан.

У Черкасах масово отруїлись діти: більше 10 школярів в реанімації

У дітей спостерігається слабкість та утруднене дихання, а також бліда шкіра.

Причини нездужання наразі з’ясовують.

За інформацією Миколаївського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, повідомляють з Міністерства охорони здоров’я України, учора за медичною допомогою внаслідок розпилення невідомої речовини у миколаївській школі звернулась 41 дитина. 40 із них госпіталізували в дитячу лікарню №2, одній дитині медичну допомогу медики надали амбулаторно. Серед госпіталізованих дві дитини були у важкому стані, стан інших медики оцінювали як середньої важкості.

Наразі усі діти уже переведені у загальні відділення. 11 дітей уже виписали. На стаціонарному лікуванні перебуває 29 дітей, більшість із них готують до виписки.

В ліквідації наслідків надзвичайної ситуації брали участь сім бригад екстреної медичної допомоги Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нагадаємо, що 8 травня в Черкасах госпіталізували 51 учня та 1 вчителя.








На правах реклами