Ми у Facebook
31.05.2018, 11:32

“Укрзалізниця” підвищила вартість квитків (+ЦІНИ)

Нові ціни почали діяти з кінця травня.
У середу, 30 травня, в Україні подорожчали залізничні квитки. Дорожче стало їздити в середньому на 12%.Доплачувати заізницю за придбані раніше квитки не треба, пояснили в «Укрзалізниці». Збільшення тарифів пояснювали прагненням до рентабельності перевезень. Адже, кажуть, останні роки працюють у збиток.

Подорожчання не останнє цього року. Осінню ціна квитків знову виросте на 12%.

Уже на цьому тижні подорожчають квитки на потяг


Водночас на деякі поїзди квитки подорожчали не на 12%, а на 10%. Наприклад, проїзд у купе поїзда №148К Київ - Одеса тиждень тому коштував 291,46 грн, а відсьогодні – 320,65 грн.
Про це повідомляє Zaxid. Net

Водночас, як повідомляє УНН, “Укрзалізниці” зауважили, що рівень тарифів на перевезення багажу та вантажобагажу у внутрішньому сполученні не змінювався з грудня 2003року. Ціни на квитки для подорожей пасажирів у вагонах 2-го класу швидкісних поїздів Інтерсіті+ та вагонах 1-го та 2-го класу швидкісних поїздів Інтерсіті не змінювався з моменту заснування швидкісного руху у 2012 році. Вартість проїзду у вагонах СВ (по Україні) не змінювалась з 2009 року, а у всіх типах вагонів (крім СВ та Інтерсіті+) з жовтня 2014 року.

Зміниться й вартість квитків на електрички. У компанії зазначили, що тарифи на приміські перевезення встановлюються за узгодженням з місцевими владами.

Станом на 31 травня, за повідомленням gd.tickets.ua, квитки за напрямом Рівне - Одеса коштують зараз від 114 , 146 гривень. Рівне-Київ Пасажирський - від 35-38 гривень. Рівне-Вінниця - від 151 гривні. Рівне - Львів - від 89 гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ