Ми у Facebook
07.06.2018, 09:10

Що обіцяє учням приватна школа у Рівному ThinkGlobal

На одному з рівненських сайтів ми нещодавно побачили оголошення про те, що перша інноваційна ліцензована школа ThinkGlobal відбирає талановитих вчителів для викладання. Нас неабияк зацікавила сама ідея приватної школи у нашому місті, її місія, мета та умови навчання.
Не гаючи часу, почали шукати контакти школи нового формату. Насправді це зайняло мінімум часу, адже після введення у пошуку тези ThinkGlobal Рівне нам відразу запропонували зайти на сайт школи, де ми і знайшли контакти рівненської мережі.

Після кількох хвилин спілкування телефоном, очільник школи ThinkGlobal у Рівному Олексій ЧЕРНЯВСЬКИЙ запропонував зустрітися й поговорити особисто, що ми і зробили. Адже цікаво було, що включає в себе школа нового зразка.

Олексій Чернявський<br />
фото Рівне вечірнє
Олексій Чернявський
фото Рівне вечірнє


ThinkGlobal – це мережа шкіл із демократичною культурою навчання, спрямована на самопізнання та поглиблене вивчення явищ реального світу, набуття навичок впливу на себе, оточення та глобальний світ. Це приватна загальноосвітня школа, яка має ліцензію на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти (початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти, повної загальної середньої освіти). Тим самим після завершення навчання дитина отримує атестат державного зразка і сміливо може вступати до кращих ВНЗ України та світу.

Школи ThinkGlobal вже успішно працюють у Києві (6 шкіл) та Тернополі (1 школа). Цьогоріч навчання у приватній школі стане доступне в Львові, Дніпрі, Хмельницьку та Рівному. У нашому місті школа працюватиме в форматі Local Sсhool, а для дошкільнят діятиме Preschool – підготовка до навчання в школі.

– Ми плануємо набрати учнів з 1 до 6 класу, а також групу Preschool, де навчатимуться діти 5-6 років. Максимальна кількість учнів у одному класі – 14 дітей. На таку кількість учнів у школі передбачено два викладачі: один викладач-предметник, інший – асистент, – розповідає очільник школи Олексій ЧЕРНЯВСЬКИЙ. – Наша школа націлена на те, щоб давати дитині сучасні, прогресивні знання, максимально розкрити її здібності та зробити максимум, щоб її навчання приносило задоволення та інтелектуальне зростання. Діти будуть забезпечені ноутбуками, в яких вже буде розміщена вся навчальна програма, канцелярськими предметами, власним шафами. У закладі передбачені бібліотека, їдальня, ігрова зона та зона відпочинку. А батьки можуть стежити за своїми дітьми завдяки системі відеонагляду.



Саму ж ідею створення приватної школи, за словами її засновника Богдана ОЛЕКСАНДРУКА, “підкинуло” саме життя. Адже та ситуація, що склалася в освітній сфері країни, є насправді плачевною. Діти не хочуть вчитися не тому, що діти погані, а тому, що їм не підходять застарілі методики навчання. А ті вчителі, які хочуть втілити якісь новації у роботі з учнями, стикаються з тим, що система не приймає їхнє бажання і вони чи змушені змиритися, чи просто “тікають” зі школи та реалізовують себе в інших напрямках.

Богдан Олександрук
Богдан Олександрук


Засновник школи ThinkGlobal вирішив вибудувати нову модель школи, в якій би поєднувалися усі складові: методична, матеріальна, змістовна та виховна. Адже тільки в комплексі така освітня система може на виході створити випускника, яким пишаються батьки і якого без перебільшення можна назвати новою інтелектуальною елітою, людей, які вільно співпрацюватимуть з глобальним цивілізованим світом.

Як у школі вдається досягати такої високої мети, – запитали ми у очільника рівненської школи ThinkGlobal. На що Олексій Чернявський розкрив кілька секретів успіху інноваційної школи:

– Навчальні програми та методики викладання інноваційного навчального закладу є авторськими та створюються провідними фахівцями різних галузей. Кожен із викладачів проходить 144 години тренінгів та обов’язкову сертифікацію перед тим, як починати викладати. Ми розробили власну Концепцію, сформулювали власні навчальні результати та стратегію їх досягнення. У школі вибудувана культура навчання, заснована на сучасній демократії, взаємній повазі та дослідницьких цінностях. Викладачі ThinkGlobal – це люди, які постійно перебувають у саморозвитку, які не сварять за помилки, а навчають, як їх не повторювати, вони супроводжують під час навчання і заслуговують повагу дітей не криками, а авторитетом. Наш освітній продукт орієнтований на родини активних та думаючих батьків, тож студенти школи перебувають в оточенні дітей з думаючих та активних родин. Ми також запрошуємо видатних та цікавих особистостей для контакту з дітьми та використовуємо в навчанні приклади масштабних особистостей.

Завдяки усім цим складовим випускник ThinkGlobal – це молода людина, яка вільно володіє англійською мовою, може вступити до іноземного ВНЗ, орієнтується в усіх новинках сучасного світу, вміє проявити свої здібності та зарекомендувати себе, має розвинені комунікативні навички, має знання комп’ютерної грамотності, відповідає усім критеріям ділового світу, має всі можливості, щоб стати успішним у житті, людина з активною життєвою позицією, яка знає, чого вона хоче від життя.

Почувши весь багаж інформації про інноваційну школу ThinkGlobal, розумієш, що саме такі новітні підходи здатні змінити обличчя української нації. Адже, виховуючи молоде покоління на принципах максимального розкриття її здібностей та врахуванні індивідуальності, можна вірити в те, що у нашому місті та країні в цілому буде більше успішних та щасливих людей, які досягли в житті того, чого прагнули.



Якщо ж і ви хочете, щоб ваші діти стали учнями школи ThinkGlobal – телефонуйте 068 1108168 та 066 5236614.
Школа регулярно проводить відкриті зустрічі для батьків. Зареєструватись на них можна за посиланням. http://thinkglobal.xyz/events
Також слідкуйте за новинами ThinkGlobal у Фейсбук та на сайті.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ