Ми у Facebook
08.06.2018, 16:00

CБУ попереджає: на Рівненщині можуть бути провокації

10 червня на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» відбудуться заходи приурочені річниці битви під Берестечком.
Служба безпеки України застерігає - захід можуть використати активісти окремих громадсько-політичних структур для порушення громадської безпеки.

Співробітники Управління Служби безпеки України в Рівненській області у взаємодії з іншими правоохоронними органами працюватимуть у посиленому режимі з метою недопущення дестабілізації ситуації на урочистостях.

Рівненське обласне управління СБУ очолює генерал-майор (+ДОСЬЄ)


Для своєчасного виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів обласне Управління СБУ закликає мешканців та гостей історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки, під час перебування у публічних місцях, а також утриматися від участі в несанкціонованих масових заходах суспільно-політичного характеру.

Спеціалісти СБУ з Рівненщини "вичислили" бойовика ДНР

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв або підозрілих предметів, а також наявності даних про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформацію про наміри здійснення диверсій просимо звертатися до правоохоронців.

В Управлінні СБ України в Рівненській області діє цілодобова телефонна «гаряча» лінія: (0362) 678-606, або на телефон чергового (0362) 62-43-43.


Про це повідомили з управління СБУ в Рівненській області.





На правах реклами