Ми у Facebook
12.06.2018, 17:07

На рівненському ринку чоловік вкрав парфуми і погрожував ножем потерпілій

В понеділок, 11 червня, поліцейські карного розшуку Рівненського відділу затримали 27-річного чоловіка, який обікрав кіоск на вулиці Базарна та, погрожуючи ножем, утікав від потерпілої.
Близько 17 години до поліції повідомила 47-річна жителька обласного центру, що невідомий заволодів парфумами з прилавка кіоску на ринку. Жінка викликала поліцію та самостійно кинулася наздоганяти зловмисника. На вулиці Набережна чоловік зупинився та почав погрожувати їй ножем, аби та припинила переслідувати.

У Рівному побили чоловіка: у рівнянина перелом черепа

Оперативники карного розшуку затримали 27-річного чоловіка неподалік залізничного вокзалу. Поліцейські вилучили у зловмисника все викрадене.

За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловік і раніше потрапляв у поле зору поліцейських за крадіжки. Тепер за скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.





На правах реклами