Ми у Facebook
12.06.2018, 16:06

Рівнянин вбив чоловіка, бо той випадково зачепив його дверима під'їзду

У суботу, дев’ятого червня, близько 18 години лікарі швидкої повідомили до поліції, що на вулиці Соборна вони констатували смерть чоловіка з явними тілесними ушкодженнями.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 32-річний рівнянин виходив з під’їзду багатоповерхівки, як дверима зачепив 31-річного чоловіка. Між ними виникла суперечка, під час якої останній наніс удар кулаком своєму кривднику. Чоловік упав і вдарився головою об бетонне покриття та отримав травми несумісні з життям. Згідно із лікарським свідоцтвом смерть чоловіка настала внаслідок перелому кісток склепіння черепа.

У Рівному побили чоловіка: у рівнянина перелом черепа

Поліцейські Рівненського відділу поліції кваліфікували смерть чоловіка на вулиці Соборна у Рівному як вбивство з необережності за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України.

Учора, 11 червня, 31-річному мешканцю обласного центру слідчі повідомили про підозру у вбивстві, вчиненому з необережності, за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у виді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває, поліцейські готують матеріали для обрання міри запобіжного заходу у виді домашнього арешту.





На правах реклами