Ми у Facebook
22.06.2018, 15:03

На Білому озері дитячий табір

На базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу РАЕС «Біле озеро» розпочався дитячий сезон відпочинку. Близько 200 дітей з міста-супутника Рівненської АЕС приїхали на 10-денний оздоровчий відпочинок.
Перший дитячий табір цього літа на перлині Полісся відкрили гуртківці Палацу культури (ПК) та вихованці спортивного комплексу «Ізотоп» Рівненської АЕС. Впродовж десяти днів на учнівську молодь чекає справжня феєрія оздоровчих заходів, спортивних та культурних розваг. Дозвілля маленьких відпочивальників обіцяє бути сповнене безліччю позитивних та яскравих вражень.

Насичена фізкультурно-оздоровча та культурно-розважальна програма літнього табору включає заняття у творчих та спортивних гуртках, ігри та змагання, конкурси, флешмоби й майстер-класи, тематичні вечори, святкові дискотеки, туристично-пізнавальні квести та квест-вечірки. За сприятливих погодних умов діти прийматимуть сонячні ванни та проходитимуть корисні водні процедури у цілющій гліцериновій воді.



«В цілому програма табору напрочуд насичена, як культурними так і спортивними заняттями. Кожна дитина може обрати як провести свій вільний час відповідно до власних інтересів: футбол, баскетбол, теніс, настільний теніс, стрітбол, волейбол, піонербол, шашки, шахи, кросфіт, театральне мистецтво, художні майстер-класи та багато іншого», - розповіла завідувач сектору гурткової роботи ПК РАЕС Олена Наумчук.

Крім того, червневий заїзд до дитячого табору РОК «Біле озеро» збігається з такими масштабними культподіями, як фестиваль «Аніматор-шоу–2018», екошоу та розважальні програми за участю мультиплікаційних і казкових героїв. Тож дітлахи зможуть долучитись до усіх цих ефектних заходів.

Варто відзначити, що для дітей та підлітків у місті-супутнику електростанції насичений літній відпочинок забезпечить колектив Палацу культури РАЕС. Для дітей різних вікових груп на базі студії ПК РАЕС «Промінчик» проводяться «Веселі канікули»: для дошкільнят з 1730 до 2000; для дітей від 6 до 15 років з 1400 до 1700. Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 03636-24-445,067-363-75-65,067-724-88-88.

За матеріалами РАЕС





На правах реклами