Ми у Facebook
26.06.2018, 09:00

На Рівненщині є робота для переселенців та учасників АТО

Послуги Рівненської обласної служби зайнятості активно продовжують отримувати переселенці з тимчасово окупованих територій і АР Крим та учасники антитерористичної операції на Сході країни.
Про це сказав заступник директора обласного центру зайнятості Андрій Грещук в прямому ефірі на телеканалі «UA: Рівне»: «З початку року послуги служби зайнятості Рівненщини отримали 80 осіб, які переміщені з тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО. Мали статус безробітного 61 особа, отримували допомогу по безробіттю 45 осіб. Така категорія людей знаходиться під особливою опікою служби зайнятості, з ними працюють досвідчені фахівці».

На Рівненщині майже 14 тисяч людей знайшли нове місце роботи


15 переселенців в цьому році були працевлаштовані, проходили професійне навчання 10 безробітних з цієї категорії, 2 особи брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Послугами обласної служби зайнятості у січні-травні 2018 року також скористались 752 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції, з них мали право на отримання допомоги по безробіттю 601 особа. Всього за 5 місяців 2018 року працевлаштовано 142 учасники АТО, проходили професійне навчання 82 особи, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 29 осіб, отримували профорієнтаційні послуги 664 безробітних осіб.

Сезонна робота на літо: переваги та недоліки

Станом на 1 червня 2018 року на обліку в обласній службі зайнятості перебували 367 безробітних з числа учасників АТО та продовжували отримувати послуги 27 тимчасово переміщених осіб.

За повідомленням з Рівненського обласного центру зайнятості.





На правах реклами