Ми у Facebook
29.06.2018, 06:00

Рівненщиною проїде велосипедист-винахідник, щоб розповісти про новітні технології

Фото rv.gov.ua.

Сорок велосипедистів з Європи виїхали за маршрутом марафону «The Sun Trip». Один з учасників марафону – Ліонель Серра вирішив проїхати територією Рівненщини. Зокрема, він побуває у місті Сарни.
Веломарафон проходить по легендарному Шовковому шляху від Франції до Китаю, маршрут пролягає через Швейцарію, Німеччину, Чехію, Польщу, Білорусь, а віднедавна і територією України.

Куди піти у Рівному цього тижня [ПРОГРАМА ЗАХОДІВ]


Своїм вчинком велосипедисти-марафонці хочуть привернути увагу впровадженню новітніх інноваційних технологій у сфері збереження енергії та залучення сонячної енергії для застосування у світовій економіці. Ліонель Серра – інженер з Інституту сонячної енергії, зацікавився питаннями збереження енергії та її експлуатації в Україні та вирішив взяти участь у марафоні не лише заради спорту, а також як науковець-винахідник та підприємець. Адже він правомірно вважається одним з кращих фахівців з питань з питань збереження енергії. Чоловік користується лише електрокаром, розробляє і тестує електромотори та передає свій досвід партнерам.

Тільки почали зважувати, як виявили понад 30 порушників


Винахідник планує побувати на Рівненщині уже сьогодні, 29 червня та завтра, 30 червня. Він прагне ознайомити українське суспільство з новітніми технологіями, налагодити ділові стосунки в цьому напрямку з місцевими фахівцями та підприємцями.

За цим посиланням можна відслідкувати точне перебування марафонця:

http://www.sat-view.fr/interface/interface_osm.php?login=suntrip2018&map=osm

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами