Ми у Facebook
12.07.2018, 10:09

У Рівному побили та пограбували іноземця

Рівненські поліцейські затримали у Хмельницькій області молодика, який увірвався у квартиру іноземця, побив його, забрав гроші та вкрав орендований автомобіль.
Наразі із раніше судимим зловмисником спілкуються слідчі.

До поліції 1 липня близько 21 години повідомив 48-річний громадянин Ізраїлю, що його пограбував невідомий чоловік. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до орендованої квартири іноземця на вулиці Степана Бандери у Рівному увірвався невідомий чоловік, наніс йому один удар в голову, заволодів грошима в сумі 10 тисяч доларів США, забрав ключі від автомобіля та викрав «Hunday Tucson».

На Рівненщині велосипедистка потрапила під колеса авто

У вівторок, 10 липня, позашляховик помітили в селі Козлин Рівненського району. Оперативники карного розшуку Рівненського відділу розпочали переслідування. Погоня продовжилася вже в Острозькому районі, коли зловмисник прямував у напрямку Хмельницької області. Під час переслідування, у місті Нетішин поліцейські здійснили попереджувальні постріли у повітря.

Зловмисником виявився раніше судимий 25-річний мешканець села Шубків Рівненського району. У 2015 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Автомобіль доставили на територію Рівненського відділу поліції, грошових коштів при зловмиснику не було.

Слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні незаконного заволодіння транспортним засобом та грабежу, поєднаного з проникненням у житло за частиною 3 статі 186 та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. За скоєне молодику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ