Ми у Facebook
13.07.2018, 11:51

Більше сотні рівнян летітиме до Туреччини з іншого міста

Загалом нововведення стосуватиметься 1000 українців.
Туристичний оператор JoinUp оголосив про скорочення політної програми та зміну міст вильоту до Туреччини для більш як тисячі українців.

На сайті туроператора зазначається, що рішення про скорочення політної програми ухвалене «у відповідь на ситуацію з частими затримками і переносами чартерних рейсів авіакомпаній».

Літати до Туреччини можна без закордонного паспорта

«Починаючи з 11 липня, компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини з наступних міст: Київ, Вінниця, Рівне, Кривий Ріг, Херсон, Одеса і Харків. Всього в період з 11 по 26 липня політна програма до Туреччини скоротиться на 13 рейсів на тиждень. Туристи, які вилітали з Києва, вилетять на курорти іншими рейсами туроператора, в ті ж дати з того ж міста. Туристам з Харкова і Одеси запропонують найближчі доступні рейси в цих містах або рейси з інших міст», – вказує JoinUp.

«Політна програма до Туреччини буде припинена з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсона. Зміни стосуватимуться 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця – 249 людей, Кривий Ріг – 282 людини, Рівне – 115, Херсон – 364). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів», – додає туроператор.

Про це повідомляє Радіо Свобода, radiosvoboda.org.





На правах реклами