Ми у Facebook
25.07.2018, 16:30

Проблему затримки пенсій потрібно вирішити до кінця тижня, - Гройсман

Фото Урядовий Портал

Прем’єр назвав затримки липневих пенсій - персональна відповідальна керівництва Пенсійного фонду України.
За його словами, до кінця тижня треба врегулювати ситуацію. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час урядової наради з керівництвом Пенсійного Фонду, Державного казначейства, Міністерства фінансів та Міністерства соціальної політики.

«Я стурбований інформацією з регіонів про те, що є затримки по пенсійних виплатах. Персональна відповідальність (керівників ПФУ) вчасно виконувати зобов’язання перед пенсіонерами. До кінця тижня врегулювати ситуацію. Окрім того, призначаю службове розслідування – і щодо дій керівника ПФУ, і щодо керівників в регіонах. Будуть ще хоч раз затримки – не вибачу. Створювати людям додаткові проблеми – неприпустимо», - наголосив Глава Уряду.

Офіційно: чому затримуються липневі пенсії й яка ситуація на Рівненщині

За словами Гройсмана, ержава, зі свого боку, вчасно перераховує всі бюджетні трансферти.

«Центральний бюджет заборгованості перед ПФУ не має. Ми повністю фінансуємо. Вживайте всі заходи, аби ситуація більше не повторилася. Пенсіонери мають отримати повагу і захист», - наголосив Володимир Гройсман.

Петро Порошенко підписав закон про посилення соцзахисту постраждалих учасників Революції Гідності


Про це повідомляє Урядовий портал, kmu.gov.ua.

Як повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України, зміщення графіку фінансування виплат зумовлено касовими розривами надходження єдиного соціального внеску.





На правах реклами