Ми у Facebook
26.07.2018, 13:24

На Рівненщині чоловік убив кохану, а тіло закопав за хлівом [+Фото]

До поліції учора, 25 липня, звернувся сільський голова села Будераж Здолбунівського району про зникнення 46-річної місцевої жительки. За підозрою у вчиненні умисного вбивства правоохоронці затримали уродженця Чернівецької області.
На сполох забили жителі села Будераж, які останні кілька днів не бачили свою односельчанку. Навідавшись до її будинку, співмешканець запевнив, що вона поїхала в інше село до знайомої. Однак за хлівом односельці помітили свіжоскопану землю, на що чоловік спочатку стверджував, що там закопане сміття, а потому зізнався у вбивстві.



На місці події працівники Здолбунівського відділення поліції з’ясували, що 46-річна жителька села Будераж із березня цьогоріч проживала разом зі своїм співмешканцем, 37-річним уродженцем Чернівецької області. Попередньо встановлено, що 20 липня близько 22 години чоловік повернувся додому напідпитку. Між ними виникла сварка, у ході якої співмешканець завдав жінці удари руками та пішов з дому. Повернувшись, виявив її без ознак життя і закопав за хлівом.



«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Слідчим Здолбунівського відділення поліції повідомлено зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Тіло загиблої жінки відправлено для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить причину смерті».



Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 12 років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ