Ми у Facebook
02.08.2018, 12:01

Патрульні виявили водія тролейбуса, який, імовірно, керував "під кайфом"

+ коментар начальника управління транспорту і зв'язку.
Вчора, 1 серпня, Патрульна поліція Рівненської області повідомила, що після обіду поліцейські отримали виклик про те, що водій міського тролейбуса поводить себе неадекватно, порушує правила дорожнього руху.

А вже за декілька хвилин на головній вулиці міста патрульні виявили вказаний заявником безрейковий транспортний засіб та відповідно до п.3 ст.35 ЗУ «Про Національну поліцію» зупинили.



Водієм виявився 43-річний рівнянин, у якого під час спілкування інспектори виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на визначення стану водій згодився.

Проте прибувши у медзаклад в присутності двох свідків в установленому законом порядку від лабораторного дослідження біологічної речовини керманич відмовився.



Патрульні відсторонили водія, який без докорів сумління в стані сп’яніння транспортував жителів нашого міста, від керування, на нього склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Сьогодні, 2 серпня начальник управління транспорту і зв'язку рівненського Міськвиконкому Віталій Миронюк каже, що офіційних данних наразі немає:

- Я прочитав те, що й ви. Офіційних данних поки немає. Водій зараз на лікарняному.





На правах реклами