Ми у Facebook
08.08.2018, 17:00

Рівнян просять допомогти розшукати рідних дівчини, що втратила пам'ять [+Фото]

Трагедія сталася 16 травня 2018 року близько 17. 00 години вечора в районі Нерубайського мосту в м.Одеса. В результаті дорожньо – транспортної аварії постраждала молода дівчина.
Вона у тяжкому стані була доставлена до місцевої лікарні. Дівчина перебувала у комі два місяці. Після коми дівчина абсолютно нічого не пам’ятає. А лікарі повідомляють, що пам’ять не повернеться.

На вигляд дівчині 20-25 років, середнього росту, темне волосся, карі очі. Можливо нещодавно була проведена операція на щелепі. На момент аварії була одягнена в білу футболку, мала при собі рожеву бананку – сумочку, фіолетова спортивна куртка та чорні легенси з квітковим принтом. Також була одягнена в голубі носочки та рожево – фіолетові мокасини без шнурівок. На бананці була іграшка темно рожевого кольору, а в ній мапа Вінницької області. Зараз дівчина прийшла до тями, але має пройти довгий період реабілітації. Про себе нічого не пам’ятає та нічого не може розповісти. Єдиною зачіпкою є те, що їхала вона із села Шпанів Рівненської області. Небайдужі одесити намагаються усіма силами допомогти дівчині знайти себе.



Звертаємося до усіх небайдужих рівнян також приєднатися. Допоможіть дівчині





На правах реклами