Ми у Facebook
25.08.2018, 12:20

Житель Рівненщини збив велосипедистку у сусідній області

Фото з Інтернету

Виконуючи маневр обгону водій допустив зіткнення із велосипедисткою, 44-річною жителькою Камінь-Каширського району.
21 серпня на автодорозі поблизу села Оленіне Камінь-Каширського району автомобіль «Renault-Kango» збив велосипедистку, а у райцентрі Любомль під колеса «Volkswagen Caddy» потрапив 51-річний велосипедист.

За кермом автомобіля «Renault-Kango» перебував 32-річний житель сусідньої, Рівненської області. Виконуючи маневр обгону водій допустив зіткнення із велосипедисткою, 44-річною жителькою Камінь-Каширського району.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.

Цього ж дня, на автодорозі у райцентрі Любомль, 54-річний місцевий житель, виконуючи поворот ліворуч, збив 51-річного велосипедиста, який виїхав на смугу зустрічного руху.

У результаті автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Волині звертається до водіїв та інших учасників дорожнього руху: пам’ятайте, порушення правил безпеки дорожнього руху тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність, недотримуючись цих правил, ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих.

Про це інформуж прес-служба волинської поліції.





На правах реклами