Ми у Facebook
04.09.2018, 18:00

У Рівному засудили патрульного з Харкова, який торгував інформацією

Суд ухвалив обвинувальний вирок та визнав винним інспектора патрульної поліції Управління патрульної поліції в Харківській області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.2,3 ст.362 та ч.1 ст. 368 КК України (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, одержання неправомірної вигоди).
Прокурор довів, що поліцейський, з корисливих мотивів, використовуючи своє службове становище та маючи доступ до інформації з обмеженим доступом, яка оброблялась та зберігалась на автоматизованих системах МВС України, незаконно передавав її стороннім особам за грошову винагороду, що призводило до її витоку.

Сутичка у Рівному: чоловік підстрелив знайомого

Згідно із вироком Рівненського міського суду, працівнику поліції призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки. Одночасно суд застосував вимоги ст. 75 КК України та звільнив чоловіка від відбування основного покарання із встановленням іспитового 1-річного строку з покладенням певних обов’язків.

Також згідно із рішенням суду чоловіка зобов’язано сплатити штраф у розмірі 17000 грн. та його позбавлено права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 3 роки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ