Ми у Facebook
10.09.2018, 15:27

На Миколаївщині чоловік стріляв з дробовика по дітях

Загалом отримали поранення троє дітей: 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Хлопчик досі у лікарні у тяжкому стані.
У неділю, 9 вересня близько 17.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Нова Одеса 68-річний пенсіонер вистрелив з саморобного пристрою по дітях, які гралися. Внаслідок пострілів травмувалися 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Сам зловмисник також отримав тілесні ушкодження.

Потерпілих доставили до медичного закладу.

Залишки пристрою вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.1.2 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. 12-річний хлопчик знаходиться у медичному закладі, його стан медики оцінюють як тяжкий. Двох інших дітей відпущено на амбулаторне лікування. Зловмисник також находиться у лікарняному закладі.

Наразі правоохоронці з’ясували, що зловмисник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння хуліганських дій та за появу у громадських місцях у стані сп’яніння. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, коли вийшов до дітей, які грались неподалік його домоволодіння, та скоїв постріл.

За матеріалами відділу комунікації поліції Миколаївської області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ