Ми у Facebook
15.10.2018, 17:23

Які можливості дає робоча віза в Китай?

Китай – чудове місце не лише для туризму. Ви досі вважаєте, що тут нічого робити шукаючим роботу іноземцям? Ми розповімо, чому ця думка є застарілою.
Робоча віза в Китай – це чудові можливості для представників різних професій. Чому ж працевлаштування в цій країні є таким привабливим?

Переваги роботи в Китаї


Люди з різних країн бажають працювати в Піднебесній з наступних причин:

Дивовижні економічні перспективи. Мабуть, ви вже чули про дивовижний економічний злет Китаю в новинах. Все це правда. Країна все більше багатіє з кожним роком. Один з наслідків – збільшення кількості вакантних робочих місць. Це стосується не лише робітничих спеціальностей, а й високооплачуваних престижних посад.
Швидкий розвиток. Досвід іноземців допомагає китайським компаніям завойовувати нові позиції на ринку. Тому хороших спеціалістів цінують. У них з’являється більше шансів на просування по кар’єрній драбині, ніж удома. А також це означає високу заробітну плату. Цікавий факт – іноземцям тут платять у 2-3 рази більше, ніж місцевим жителям. Але на найвищі посади пробитися все ж дуже складно. Топ-менеджерами переважно є саме китайці.
Високий рівень життя. Іноземець в Пекіні цілком може заробляти $2000-3000. У провінції – $1000-2000. Цього цілком достатньо для комфортного життя. Наприклад, оренда великої квартири в столиці обійдеться не дорожче $1000. Розваги, комунальні послуги, їжа доволі дешеві. Щоправда, продукти харчування в Україні все ж смачніші.
Вивчення мови. Засвоєння базової мандаринської мови може бути значно простішим, ніж ви думаєте. Граматика у нього менш складна, ніж у німецької, англійської чи французької мови. Звичайно, для ведення розмови про філософію Конфуція знадобиться не один рік. Але базовий словниковий запас можна отримати доволі швидко. Вивчення мови в її рідній країні є значно ефективнішим, ніж курси в себе вдома.
Порядність. Люди, які вже давно працюють у КНР чи мають з тамтешніми жителями ділові зв’язки, відмічають їхню порядність. Китайці рідко обманюють, у більшості своїй ретельно виконують умови договору. А ще не поводяться зверхньо, є спокійними і чемними. Це створює більш комфортну атмосферу для іноземців. Чесність знижує для працівника ризик лишитися без заробітної плати чи бути обманутим в інший спосіб.

У Києві люди займають черги з ночі під посольством КНР з ночі, щоб отримати таку бажану візу. Але видають їх далеко не всім. Особливо активно запрошують талановиту молодь. Спростити процес отримання візи допоможе сервісний центр «Віза в Китай».





На правах реклами