Ми у Facebook
17.10.2018, 16:18

Відома програма Новомедіа Форуму 2018: СКАЧАТИ ОНЛАЙН

Офіційне видання Новомедіа Форуму надруковано накладом одна тисяча примірників. Брошура містить основну інформацію про захід, а також детальну програму Форуму.
Завантажити програму в форматі PDF.

Обкладинка буклету є офіційною афішею заходу та містить інформацію про тему «TRUE журналістика», дату, місце проведення та контакти. На першому розвороті розміщена стаття Руслана Кухарчука, голови організаційного комітету Форуму, в якій розкрито основний меседж події - про баланс думок і важливості медіастандартів.



Відгуки про торішню медіаподію розмістилися на наступній сторінці. Своїми враженнями про те, як пройшов Форум 2017, поділилися публічні особи і відомі журналісти: Сєва Новгородцев (37 років на BBC), Слава Варда (NewsOne, ведучий), Орест Сохар ( «Обозреватель», шеф-редактор), Ірина Заславець (СТБ , журналістка), Денис Попович ( «Народна Правда», головний редактор), Тетяна Полонік (La Boussole, засновниця).

Окремий розворот брошури - зручно зверстана програма заходу. Містить всю детальну інформацію про час і дату проведення сесій, а також назву тем, їх опис, імена і посади спікерів - все це на другому розвороті. Детальніше про програму Форуму можна почитати ТУТ

Усередині брошури вказані корисні контакти, довідкова інформація, а також партнери, за підтримки яких проходить захід.

У події візьмуть участь в якості спікерів 30 ключових медіа-персон України в галузі телебачення, радіомовлення, інтернет-видань та соціальних медіа.

Новомедіа Форум в цьому році пройде 2-3 листопада в комплексі Nivki-Hall за адресою: Київ, проспект Перемоги, 84 (станція метро «Нивки»). Дізнатися всі деталі і зареєструватися можна за посиланням: http://novomediaforum.org/register





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ