Ми у Facebook
19.10.2018, 08:41

ПриватБанк презентуватиме нові можливості фінансування аграрних підприємств Рівненщини

ПриватБанку запрошує рівнян на семінар на тему: «Сучасні можливості фінансування агробізнесу та ІТ – інновації в Agro», що відбудеться в рамках Міжнародного аграрного форуму «AGRORIVNE 2018».
Захід відбудеться 19 жовтня об 13:00 у виставковій залі Міського Будинку культури за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 3Д.

В рамках Міжнародного аграрного форуму «AGRORIVNE 2018» ПриватБанком буде представлено нові можливості фінансування аграрних підприємств області з можливістю подальшої компенсації частини витрат коштом держави. Зокрема будуть представлені оновлені кредитні програми “АгроКУБ” та “Агросезон” та програма фінансового лізингу техніки.


На завершення, департаментом агропромислового розвитку РОДА та ПриватБанком буде підписано меморандум про співпрацю, що покликаний значно розширити можливості фінансування аграрного сектору.



На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають близько 300 аграріїв Рівненської області - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Програма беззаставного кредитування “АгроКУБ” та отримання обігових коштів “Агросезон”, фінансування на придбання міндобрив та техніки, програми лізингу – всі ці фінансові можливості вже використовуються представниками агробізнесу Рівненщини.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ