Ми у Facebook
26.10.2018, 18:49

Частинка Парижа у Рівному

З єдиним концертом в Органному залі виступить Élysée Quartet (Франція).
Чи знаєте ви, як звучить Париж? Щиро, відверто, безкомпромісно, збираючи в свої мелодії атмосферу паризьких вуличок з їхніми музиками. Тож, якщо цієї осені ви не були в Парижі, то Париж звучатиме в органному залі, який рівняни називають малою копією Нотр-Дам де Парі. Ми обіцяємо французький шарм, прекрасну музику та атмосферу закоханості. У жовтні колектив вперше завітає до України. Струнний квартет Élysée – це поєднання різних музичних шкіл в одному колективі. . Всіх їх поєднав Париж і любов до камерної музики. Виконавці в різний час закінчили Conservatoire National Supérieur de Paris, всі вони лауреати міжнародних конкурсів, об’їздили з гастролями півсвіту, а вже потім об’єдналися у струнний квартет.



Різні світогляди дозволяють виконавцям міксувати ідеї, розвивати нові виміри в інтерпретації музики, а також мати неповторний стиль.

Elysée Quartet виступав в Англії, Німеччині, Австрії, Бельгії, Болгарії, Італії, Португалії, Ізраїлі, Японії, Китаї, Канаді, Нікарагуа тощо. У жовтні колектив вперше завітає до України.

Концерт відбудеться 27 жовтня о 18.00

Квитки в касі органного залу.
Довідка за тел.:43-01-50,067-363-29-00.





На правах реклами