Ми у Facebook
28.10.2018, 14:04

Скільки коштує квиток на український низькобюджетний переліт

фото epravda.com.ua

Авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як лоу-кост, запустила продажу квитків на перші міжнародні рейси, які виконуватися за бюджетним принципом.
На даний момент для бронювання доступні рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону, які почнуть виконуватися з грудня 2018 року.

Сакральна формула пального: з чого складається ціна бензину в Україні

Мінімальні ціни в одну сторону в Тбілісі - від 1508 грн, в Софію - від 1508 грн, в Попрад - від 987 грн, в Барселону - від 1508 грн.

фото avianews.com.
фото avianews.com.


SkyUp пропонує квитки економ класу за трьома тарифами. Basic не підлягає обміну і поверненню і включає перевезення тільки ручної поклажі 7 кг, Standard крім ручної поклажі дозволяє провозити один чемодан вагою до 23 кг і міняти квиток зі штрафом, Flex крім послуг тарифу Standard включає можливість скасування квитка після оплати штрафу.

На початку жовтня стало відомо, що SkyUP отримала сертифікат TCO (third country operator license) від Європейського агентства з безпеки в авіації EASA. Він дозволяє авіакомпанії право літати в 28 країн Європи, які входять в EASA, а також в чотири країни, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі - до Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну.

Про це повідомляє avianews.com.

Довідка: Пові́тряні низькобюдже́тні переві́зники, також ло́у-кост-авіакомпа́нії — авіакомпанії, які надають послуги повітряних перевезень пасажирів за цінами відносно нижчими, ніж традиційні авіалінії. Батьківщина концепції лоу-кост — США, а саме компанія Southwest Airlines, звідки вона поширилася в Європі на початку 1990-х і надалі в багатьох країнах світу (Вікіпедія).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ