Ми у Facebook
03.11.2018, 10:50

У Рівному виступить "поліський соловейко"

4 листопада о 17.00 в органному залі концерт Народної артистки України Наталії-Марії Фарини.
Солістка Рівненської обласної філармонії, Народна артистка України,занесена до «Золотої книги України», лауреат мистецької премії ім. Германа Жуковського від Національної музичної спілки, лауреат і дипломант численних конкурсів Наталя-Марія Фарина — співачка від Бога. Адже співати вона навчилася раніше, ніж говорити. Й мовою музики вміє зачарувати серця та душі тих, хто її слухає.

Рівняни зможуть почути мелодії Румунії

Наталя-Марія Фарина закінчила Львівську державну консерваторію ім.М.Лисенка, клас сольного та камерного співу. У радянські часи за направленням Міністерства культури приїхала до Рівного. Думала — на два-три роки, а вийшло — на все життя. Відтоді пані Наталя — солістка Рівненської обласної філармонії. Її спів пощастило чути не лише рівнянам.



Голос "поліського соловейка" лунав далеко за межами України: зі сцен Болгарії, Франції, Німеччини, колишньої Югославії, Словаччини, Росії, Греції, Аргентини. Вона створила та виконала для слухачів творчі програми "Вокальна музика епохи бароко та класицизму", "Арії та романси українських та зарубіжних авторів" та інші. В особливо теплій атмосфері відбуваються її концерти з циклу "Романси при свічках".

Наталя-Марія Фарина неперевершено співає українською, російською, німецькою та італійською мовами. А ще вона багато співає про кохання. Адже вважає: як великим гріхом є мати талант і стримувати його, мати голос і не дарувати його людям, так і гріх ховати свої почуття. Тому на сцені співачка не боїться проявляти свої емоції та доносити до слухачів власні почуття.

Квитки в касі органного залу.





На правах реклами