Ми у Facebook
12.11.2018, 10:40

Рівнянам прийшовся до смаку "Новорічний кекс"

І знову МПК «Текстильник» тріщав цієї п’ятниці по швах. А все тому, що жоден із прихильників Театру-студії імпровізації «Чорний квадрат» не бажав пропустити чергової вистави від своїх улюбленців.
І хоча до Нового року ніби не так вже й близько і новорічна атмосфера ще не встигла охопити Рівне, столичні актори, як завжди, зіграли на випередження: привезли рівнянам пікантну новорічну комедію, а разом із нею і дух новорічного …кексу. Тобто – сексу. Тобто…ви зрозуміли, адже у випадку з «Чорним квадратом», без сексу ж не буває!



Формат – той самий – добре знайомий рівненському глядачеві проект «До і після сексу». Але попри традиційну схему два на два, де почергово показують розвиток стосунків двох абсолютно різних пар, цього разу не обійшлося без нетрадиційних зацікавлень. Щоправда, все було комільфо, без перегинів і вульгарності, ну так, як вони вміють – щиро, відверто, по-дорослому.
Тобто тут і романтика першого сексуального досвіду, і віковий мезальянс, і екзальтована дивакувата панянка, безнадійно закохана в жонатого жлоба, і навіть бригада «швидкої», яка в новорічну ніч опиняється у квартирі такої собі старенької Віри Павлівни 1938 року народження, що раптом виявляється молодою дівчиною, яка просто вирішила не проводити цей новий рік на самоті.
І ось тут починається все найцікавіше. Із шампанським, салатом олів’є, розмовами про наболіле, майстер-класом по стогонам у ліжку, відвертими порадами, ну і звісно, новорічними дивами і здійсненням бажань. А у кожного вони, виявляється, дуже і дуже неочікувані…









За старою доброю традицією, актори попросили допомогти їм з імпровізацією, запропонувавши використати у виставі чотири випадкові фрази із залу. Ну а оскільки рівненський глядач у цій справі добре підкований, фрази трапилися – саме те що треба. Отже, коли артисти влучно вплітали їх у діалоги, зал просто вистрілював реготом і оплесками.








Словом, обмін енергіями відбувся, настрій в усіх піднявся, гормон щастя виробився. І не виключено, що дехто навіть замислився над побаченим і почутим, почерпнувши для себе чимало цікавого. Адже це буває не тільки кумедно, а й корисно - впізнати на сцені себе і добре знайомі життєві ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
"Чорний квадрат" привіз в Рівне чергову порцію тонкого гумору

Столичні актори "взлохматили" 6 соток у Бармаках (+ФОТО)

Сьогодні у Рівному покажуть комедію про друзів, секс, жінок та коньяк





На правах реклами