Ми у Facebook
10.12.2018, 16:44

На Рівненщині стартував тиждень права

Захід проходитиме з 10 по 14 грудня.
У його рамках заплановано проведення уроку «Права людини» у навчальних закладах області. Крім того, відбуватимуться правові конкурси та ігри, книжкові виставки, у тому числі презентації літератури правового змісту, кіноклуби про права людини, лекції, бесіди, зустрічі за круглим столом.

Цьогорічний тиждень права проходитиме під знаком парасольки, розповіла начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. Це символ того, що і органи влади, і громадський сектор, і професійні спільноти об’єднують свої зусилля для утвердження та захисту прав людини в Україні.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента України Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, rv.gov.ua.

Нагадаємо, що 6-12 грудня 2010 року в Україні відбувався Всеукраїнський тиждень права. Відповідний наказ, яким затверджено план заходів цієї загальнонаціональної акції, підписав міністр юстиції Олександр Лавринович.





На правах реклами