Ми у Facebook
21.12.2018, 08:00

“Молодіжка” БК “Рівне” зіграє з фаворитом

Чергові два матчі у жіночій вищій лізі Чемпіонату України проведе “молодіжний склад” БК “Рівне”-ОСДЮСШОР.
Юні рівнянки гратимуть у столиці проти “дублюючого складу” чемпіона України “Київ-Баскета”. Обидва матчі розпочнуться о 17:30, сьогодні, 18 грудня та завтра, 19 грудня у Спорткомплексі “Меридіан”.

“КСЛІ-Київ-Баскет” є одним з фаворитів жіночої Вищої ліги, адже у десяти зіграних матчах, команда здобула дев’ять перемог, і лише одного разу поступилася у дербі з “КСЛІ-Динамо-НПУ” 46:71.

Щодо рівнянок, то команда в своєму активі має сім перемог при трьох поразках та посідає четверте місце турнірної таблиці з восьми команд.

За інформацією столичного клубу, відеотрансляцій з цих ігор не буде, тому вболівати за юних рівнянок можна буде лише у текстовій онлайн-трансляції, яка з’явиться незадовго до початку гри. Посилання ми опублікуємо на Офіційній сторінці БК “Рівне” у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, що з цього року Баскетбольний клуб “Рівне” у Чемпіонатах України представляють чотири команди. Окрім головних чоловічої та жіночої, які грають відповідно у Вищій та Суперлізі, виступають і молодіжні склади у жіночій Вищій лізі та чоловічій першій лізі.

Юні рівнянки є дебютантками змагань такого рівня. Команда складається переважно з місцевих вихованок, школярок 2003 року народження. Наймолодша учасниця нашої команди – це Яна Созонюк, якій лише у жовтні виповнилося чотирнадцять років.





На правах реклами