Ми у Facebook
21.12.2018, 16:40

Цивілізований підхід: де купити ялинку в горщику?

Бережіть ліс - купуйте ялинку в горщику, якщо вам до вподоби жива ялинка, життя якої продовжиться після свят.
Державне підприємство «Клеванський лісгосп» проводить реалізацію новорічних ялинок у горщиках із закритою кореневою системою за наступною ціною:
від 1,0 до 1,3 (м) - 120,00 грн. (з ПДВ)
від 1,4 до 2,0 (м) - 140,00 грн. (з ПДВ)



До слова, після Новорічних свят кожен покупець має змогу повернути живу новорічну ялинку в горщику (у належному стані) та отримати 75% компенсації(!) від її вартості. Повернення буде здійснюватись при пред’явленні накладної та касового ордеру.



Інженер лісових культур ДП "Клеванський лісгосп" Михайло П'ятковський розповів як вирощують ялинки в горщиках та як за ними доглядати вдома:


- Спочатку проводиться збір насіння, потім це насіння висівається на розсаднику, вирощується даний посадматеріал. Осінню коли закінчується вегетаційний період саджанці пересаджують в горщики і далі вони підлягають реалізації. Ялинки, які ми цьогоріч виставили на реалізацію в горщиках - ялини європейські. Коренева система такої ялини знаходиться повністю в грунті, тому ці деревця можливо висадити весною біля будинку, в парку, на дачі. Ялинка в горщику не потребує спеціального догляду, лиш підливайте, щоб грунт не пересихав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Скільки коштує ялинка з рівненського лісу?





На правах реклами