Ми у Facebook
31.12.2018, 10:40

Прикмети під ялинку: як зустріти Новий рік і привабити гроші в дім

Новий рік – час, повне прикмет і забобонів. Якщо знати, на що звертати увагу, то проші обов’язково прийдуть у ваш дім, а успіх буде переслідувати у всіх починаннях.
Побутові новорічні прикмети

Важливим ритуалом перед зустріччю нового року є прибирання в будинку. Обов’язково потрібно позбавитися від поламаних і непотрібних речей, які займають простір будинку і забирають позитивну енергетику. Прибирання в домі не потрібно відкладати на 31 грудня. Навпаки, останній день варто провести розслаблено і не перенапружуватися. Інакше весь наступний рік буде таким же важким.

В останній і перший дні року, тобто 31 грудня та 1 січня не можна виносити сміття, інакше є небезпека позбавитися від всього найкращого, що є в будинку. На столі не має бути битого посуду, зі сколами і тріщинами.

Новорічне частування

За прикметою при зустрічі нового 2019 року Свині стіл повинен ломити від частувань. Це обіцяє достаток на весь майбутній рік. У святкове меню не варто включати страви з раків і омарів, інакше весь майбутній рік будете “задкувати” назад. Хорошою прикметою буде мати на столі м’ясні страви з додаванням овочів. Традиційно вважається, що той, у чий келих наливаються залишки з пляшки, неодмінно в новому році буде щасливий.

Грошові прикмети в Новий рік

Сприятливо, якщо в наявності у новорічну ніч є хоча б невелика сума грошей – це приверне фінанси в майбутньому 2019 року Свині. Для торговців хорошою прикметою вважається віддати першому покупцеві товар в новому році з великою знижкою – таким чином підприємець забезпечить собі стабільну і прибуткову торгівлю і успіх у фінансових справах.





На правах реклами