Ми у Facebook
08.01.2019, 11:19

Місто: вночі у Рівному горіло авто (+ВІДЕО)

Вогнеборці гасили пожежу двома вогняними стволами, а поліцейські вже розслідують підпал автомобіля.
Сьогодні, 8 січня о 01:07 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля по вулиці Хвильового.

За вказаною адресою було направлено два чергових віділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.



По прибуттю до місця виклику рятувальниками було встановлено, що вогнем повністю охоплено автомобіль марки Hyundai Matrix. Бійці ДСНС відразу подали на гасіння два водяних стволи. Вже о 01:13 пожежу було локалізовано, а о 01:42 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік автомобіля. До ліквідації пожежі було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 7 рятувальників. Наразі причину виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють правоохоронці.



На місці події поліцейські встановили, що автомобіль «Hyundai Matrix» належить приватному підприємцю, 29-річному рівнянину, який приїхав у гості на вулицю М.Хвильового. Транспортний засіб чоловік припаркував біля воріт будинку. Вогнем знищено передню частину авто та частково пошкоджено салон.


У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного пошкодження шляхом підпалу за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України поліцейські встановлюють осіб причетних до злочину.

За матеріалами - ГУ ДСНС у Рівненській області та Відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами