Ми у Facebook
09.01.2019, 16:40

Коли на Рівненщині потеплішає?

Холодна повітряна маса арктичного походження охопить всі області України, тому сніжна і морозна погода збережеться на Рівненщині ще на декілька днів.

10 січня: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі південно-східний, вдень північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13º морозу, вдень 1-6º морозу.
Атмосферний тиск буде слабо рости

11 січня: Хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 5-10° морозу.
Атмосферний тиск буде падати

12 січня: Хмарно з проясненнями, вночі сніг, хуртовина, вдень опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Вдень слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8 ° морозу, вдень -4,+1.
Атмосферний тиск буде падати

За матеріалами Метеостанція Рівне.

Про погодну ситуацію загалом в Україні розповіла на своїй сторінці у Фейсбук синоптик Олена Діденко:

- Циклонічна система Benjamin вже розминається і завтра стрибне на південну частину України. 10 січня на Півдні України, а також у більшості центральних областей, ввечері й на Сході - складні погодні умови. Випадатиме сніг, вітер посилиться до штормових значень.
Оскільки на Південь та в Центр (окрім Вінниччини) прийде завтра потепління аж до відлиги, то, відповідно, там буде какабека - мокрий сніг, подекуди з дощем, на фоні поривчастого вітру, місцями налипання мокрого снігу.На Заході України місцями випадатиме сніг, на Півночі - переважно без опадів.


Найхолоднішою очікується погода в північних областях - вночі -10-15 градусів, вдень -3-8 градусів.На Заході завтра вдень -2-7 градусів.
На Сході максимально -1-4 градуси. У Центр вдень прийде відлига, лише на Вінничичні -2-5 градусів. У південній частині передбачається 0+4 градуси, в Криму +2+6 градусів, - зауважила Олена Діденко.





На правах реклами