Ми у Facebook
20.01.2019, 16:01

У Рівному підпалили салон-магазин та автомобіль [+Фото]

Повідомлення про пожежу на вулиці Адама Міцкевича обласного центру до поліції надійшло сьогодні, 20 січня, близько 1:25.
На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що полум’я загасили працівники управління поліції охорони, які негайно прибули за викликом, коли спрацювала сигналізація. Встановлено, що спеціалізований торговий заклад належить 45-річній рівнянці, яка нині перебуває за кордоном. Унаслідок загоряння пошкоджено тильне вікно приміщення.



Горіла Києво-Печерська Лавра (+ФОТО, ВІДЕО)

Крім того, вогонь перекинувся на припаркований поруч автомобіль марки «Renault Kangoo» та пошкодив лише передній бампер. Власником іномарки є 30-річний житель Рівного.



З місця події слідчі вилучили дві полімерні пляшки із залишками паливно-мастильних матеріалів, залишки паперу, пожежне сміття.



За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.





На правах реклами