Ми у Facebook
26.01.2019, 09:17

На Рівненщині хочуть створити центр психологічної допомоги ветеранам

Українсько-польський проект з психологічної допомоги учасникам бойових дій планують реалізовувати в Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, який знаходиться у Клевані.
Нещодавно туди завітали медики та управлінці з сусідньої держави на чолі з консулом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Мареком Запурою.

Польська делегація оглянула базу закладу та обговорила деталі подальшої співпраці із заступницею голови ОДА Світланою Богатирчук-Кривко та начальником госпіталю Андрієм Бурачиком.

«Консульство планує співпрацювати з Україною у питанні психологічної реабілітації учасників бойових дій. У нас є хороші фахівці, зокрема у Військовому медичному інституті. Тому вивчаємо можливість створення на базі Клеванського госпіталю Центру надання всебічної наукової та практичної допомоги військовим, а також внутрішньо переміщеним особам», - зазначив консул Генерального консульства РП у Луцьку Марек Запура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після війни: список пільг для учасників АТО (+ІНФОГРАФІКА)

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, що у Республіканському центрі лікування та реабілітації наслідків нейротравми, який у Клевані, можна пройти реабілітацію разом з рідними.

В Україні цього року також планують свторити Міністерство ветеранів.





На правах реклами