Ми у Facebook
29.01.2019, 15:20

Афіша: харизматичний романтик їде до Рівного

Фото з Інтернету

Музикант, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни-8» Сергій Бабкін вирушає у великий всеукраїнський тур на підтримку свого нового альбому.
Сергій Бабкін презентував осеню свій дванадцятий сольний альбом «Музасфера», який став для артиста першою цілковито україномовною платівкою. Реліз виконавця вмістив у себе тринадцять авторських треків серед яких відомі улюблені “Де би я”, «Хто далі йде» та інші.

«Цей альбом називається «Музасфера». Я би дуже хотів вірити, що в кожній людині є своя власна музасфера, своєрідна творча оболонка, аура… Для мене поняття музасфери означає мій особистий світ, моє сприйняття світу оточуючого та внутрішнього. Найважливішим в моєму житті є, звісно ж, сім’я, вона і є моєю музасферою. Це моя оболонка, в якій я наче ембріон у лоні матері – у ній тепло, комфортно, затишно і там тебе люблять», – каже Сергій Бабкін.



Звісно, з появою повністю україномовного лонг-плею «Музасфера», Сергій Бабкін не уникнув питань про мову виконання. «Коли я співаю українською мовою, у мене навіть голос по-інакшому звучить, з’являється інакша манера. Я не спеціально це роблю, воно просто є. Раніше я про це не думав, але мова дійсно впливає на твоє виконання, на те, що відбувається з твоїм голосом та звуком. Коли мене питають, а чого ти раптом написав пісню українською, я відповідаю, що це абсолютно нормально, бо я живу в Україні і я пишу пісні українською мовою. Що то за питання таке? Ви у болгарина не питали би, чому він співає болгарською?» – пояснює артист.

Чому варто піти на концерт Сергія Бабкіна?
1. Послухати найбільш харизматичного виконавця української сцени.
2. Посумувати, посміятися, пофілософствувати.
3. Піти з концерту з частинкою добра в серці.
Отож, чекаємо на зустріч з артистом 11 лютого у Рівненському Міському Будинку Культури.

КВИТКИ:
в касі Міського Будинку Культури
за посиланням: https://kasa.in.ua/sergij-babkin-z-prezentacieu-albomu-muzasfera-u-rivnomu
Довідки за телефонами: 097) 055 32 21, 43-93-38.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ