Ми у Facebook
30.01.2019, 08:40

У Рівному відкрився унікальний магазин (+ФОТО)

Фото – Кищун М.

Суботній день для нашого міста став по-справжньому особливим. Адже відтепер у Рівному працює унікальний White Store Loggia – салон італійських фарб та декоративних штукатурок.
Компанія LOGGIA INDUSTRIA VERNICІ – лідер серед італійських фабрик в застосуванні інноваційних підходів, широті асортименту і обсягами виробництва.

Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


Рівненський салон став другим, який компанія Loggia Industria Vernici відкрила в Україні. Тут ви знайдете венеціанські штукатурки, італійські фарби для покриття стін та підлоги та ще багато чого, щоб зробити ваш інтер’єр затишним, комфортним та дійсно унікальним.

Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


LOGGIA INDUSTRIA VERNICI – це сімейна компанія, яку заснував 30 років тому Raffaele Loggia. Завод компанії знаходиться 70 кілометрів від Риму, на узбережжі Тирренейського моря. Ідеологія компанії полягає в тому, щоб виготовити високоякісний продукт, запропонувати якнайширше рішення щодо кольорової гамми та повний спектр послуг у нанесенні та створенні цілісного дизайнерського рішення. Постійне оновлення продукції,отримання патентів на інноваційні унікальні розробки – це ті риси, завдяки яким бренд LOGGIA знаний у світі.

І це не просто слова, адже White Store Loggia успішно працюють в більше ніж 17 країнах світу. Компанія має більше 300 точок продажу, дві з яких тепер працюють в Україні. Перша була відкрита в листопаді 2018 року у Львові, а 26 січня відбулося урочисте відкриття White Store Loggia у Рівному.

Спеціально з нагоди відкриття шоу-руму до Рівного завітав менеджер з експорту компанії Loggia Industria Vernici Gianmarco Loggia.

Мені надзвичайно приємно бути сьогодні у Рівному, де ми відкриваємо наш черговий White Store. Ми обрали саме таку концепцію білого шоу-руму за революційний підхід до продажів, коли в абсолютно білому просторі оживають кольори та орнаменти, – говорить Gianmarco Loggia. – Щомісяця ми відкриваємо в світі одну з наших точок продажів, тепер і рівняни матимуть можливість створити свій унікальний, комфортний інтер’єр разом з LOGGIA.


Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


Усі присутні на відкритті відзначають, що White Store – це справді унікальний шоу-рум, в якому особливо підкреслені декоративні пропозиції LOGGIA. А спеціально підготовлені планшети дозволяють розглянути колір, фактуру бажаного оздоблення.

Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


У нашому шоу-румі представлено широкий спектр декоративний рішень LOGGIA для оформлення як інтер’єрів так і екстер’єрів. Ми підготували для наших клієнтів панелі з різноманіттям декоративних ефектів і технік. Так, у нас ви зможете побачити нову якість внутрішнього оздоблення від LOGGIA – Plazma 3D, яка дає можливість надати нове життя старим життям поверхням без демонтажу та може наноситися на стіни, поверхні та підлогу, – говорять власники White Store Loggia Rivne.

Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


Гості урочистого відкриття змогли не тільки неформально поспілкуватися, переглянути спектр асортименту бренду LOGGIA, а також переглянули унікальний майстер-клас від італійського технолога LOGGIA, який продемонстрував нанесення продукції бренду.

Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


На завершення святкового заходу гості відкриття White Store Loggia Rivne скуштували смачний торт, який навіть розрізали по-особливому креативно, шпателем.

Фото – Кищун М
Фото – Кищун М


Тож не зволікайте, якщо ви прагнете зміни простір, який вас оточує, створити комфорт власної оселі, поспішайте завітати до White Store Loggia Rivne. Тут знають, що саме вам потрібно і майстри салону втілять ваші мрії в життя.

Фото – Кищун М
Фото – Кищун М



LOGGIA – той момент, коли все змінюється.

Місто Рівне, вул. Богоявленська, 14

096 66 155 66

Фото – Кищун М.





На правах реклами