Ми у Facebook
08.02.2019, 18:00

79-річна жінка з Волині розповість, як 30 років чекає сина з Афганістану

У п'ятницю, 8 лютого, о 18:00 в студії соціального ток-шоу «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер» – історія про безсмертну материнську надію. Жінка впродовж 30 років, незважаючи на час і відстань, чекає з війни сина-афганця, який зник безвісти.
Навесні 2018 члени української експедиції в Афганістані випадково зустріли чоловіка, який пам'ятав лише кілька українських слів, одним з яких було – «Волинь», а ще – «мама». За зовнішніми ознаками знайдений чоловік був схожий на зниклого 30 років тому Ігоря Білокурова з Волинської області.



Тоді 25-річний хлопець тільки з третього разу зміг за власним бажанням потрапити до складу військових, яких відправляли на війну в Афганістан. Але повернутися додому йому не судилося. Всі ці роки Ігоря Білокурова чекають в рідному селі. Не втрачає надії на повернення сина його мати - 79-річна Антоніна Василівна Білокурова.



У цей вечір жінка приїде в студію «Стосується кожного», щоб вперше розповісти, що їй довелося пережити за довгі 30 років. Про те, як їй подарували надію на зустріч із сином. І якими були результати генетичної експертизи.



Не пропустіть програму «Стосується кожного» сьогодні, 8 лютого, о 18:00 на телеканалі «Інтер».





На правах реклами