Ми у Facebook
12.02.2019, 16:14

Успішний рівнянин поділився секретами свого успіху

Цієї суботи у Рівному стартував проект "Бізнес - сніданки". Організатором якого став Віталій Пізнюр.


"Це проект, який дозволить абсолютно всім рівнянам отримати нові знання, почути цікаві думки, та власне втілювати свої мрії у життя. Щосуботи успішні рівняни ділитимуться секретами успіху. Тож щиро запрошуємо", - розповідає Віталій.



Не кожен успішний власник бізнесу готовий ділитися успіхами та розповідати як це вдається. Але Руслан Потасюк, власник та директор мережі кав’ярень «EquadorCoffee» з числа тих, хто охоче готовий ділитися та навчати.



Руслан - яскравий приклад успішного, цілеспрямованого рівнянина. Цієї суботи Руслан навчав для чого потрібно ставити цілі, ділився досвідом як з маленької автокав'ярні побудувати топ-мережу. Розповідав про уроки зі свого власного життя, які навчали ставити цілі та досягати їх. Також познайомив із своєю командою.

"Одна з перших цілей, на яку мені були потрібні гроші - це був мобільний телефон, на той час я був в армії. І я чітко поставив ціль перед собою, на яку дав собі 31 один день. Рівно за місяць, я купив цей телефон. Перша справа яку відкрив - було кадрове агентство, яке проіснувало рівно два місяці лише на моєму ентузіазмі, адже що робити далі я поняття не мав"- сміється Руслан.

Поділився власник кав'ярень і своєю формулою успіху в якій зазначає: 50% - це люди з якими ми спілкуємося, 40%- зміна оточення і лише 10% - це успіх.
Після того як Руслан Потасюк поділився історією свого успіху, усі бажаючі ставили питання на які Руслан, щиро та з радістю давав відповіді. Атмосфера в залі була приємною, присутні були задоволені майстер - класом від Руслана Потасюка.



Наступної суботи о 10:00 special-guest буде Артем Візарт, який розповість про просування персонального бренду та бізнесу в Instagram. До зустрічі на "Бізнес - сніданку".





На правах реклами