Ми у Facebook
13.02.2019, 13:20

Стрілянина, Істанбул і "сокіабле": Як жартували зірки гумору(+ФОТО)

До Рівного завітали зірки Ліги Сміху. Команди "Стадіон Діброва", "Ніколь Кідман" та "Луганська збірна" зірвали шквал овацій на вечірньому концерті в МБК.
У вівторок, 12 лютого, у Міському будинку культури запалювали кращі команди популярного гумористичного проекту "Ліга сміху". У життєвих мініатюрах гумористи відобразили суспільні проблеми, показали гострі кути у відносинах між різними людьми та зачепили актуальні проблеми Рівного.

Нагадаємо, п’ять років тому в Україні з’явився новий телевізійний проект “Ліга Сміху”, який захопив молодь зі всієї країни. Вже п’ять років цей проект об’єднує артистів-гумористів і народжує нових зірок. У 2019 році “Ліга Сміху” святкує ювілей і саме до цієї дати організатори вирішили порадувати прихильників українського гумору, влаштувавши всеукраїнський тур кращих команд “Ліги сміху”.

У коміків з команди "Ніколь Кідман"це був "крайній" концерт туру, тож їнші команди їм влаштовували сюрпризи серед їхніх номерів.
У коміків з команди "Ніколь Кідман"це був "крайній" концерт туру, тож їнші команди їм влаштовували сюрпризи серед їхніх номерів.



Афіша: зірки "Ліги Сміху" виступлять у Рівному




Чимало жартів пролунало про нещодавно згорівший "Істанбул", а також про рівненські маршрутки, поліцію та лікарню. Лунали й постріли. Щоб урізноманітнити номери, гумористи використали спецефекти, на що зал миттєво реагував. Нудьгувати не довелось нікому.






Чи потрапила гумористична команда з Рівненщини до телеефірів "Ліги сміху"






Блоки виступів розбавили розминкою з глядачами, котрі охоче задавали питання та спілкувались з лігосмішникками. Одна з глядачок сказала, що хоче дитину від лігосмішника і запитала, хто стане сміливцем. Та не це запитання збурило хвилю сміху. Чоловік із залу представився колишнім КВНщиком, і на ламаній англійській, задав ніби то смішне питання, проте сміх викликав не сенс фрази, а те як чоловік промовляв.


Топ-5 коміків Рівного

Не обійшлося й без політики. Перед концертом увімкнули відеозвернення Володимира Зеленського, який побажав хорошого перегляду і водночас нагадав, що незабаром вибори і закликав висловити свою позицію 31 березня.



Вкінці вечора пролунала заключна пісня, а зал підтримав артистів, увімкнувши ліхтарики.
Вкінці вечора пролунала заключна пісня, а зал підтримав артистів, увімкнувши ліхтарики.





На правах реклами