Ми у Facebook
16.02.2019, 12:40

Солодка здобич: чоловік обікрав сусідку

Фото з Інтернету

Житель Демидівщини «шукав» у сусідки алкоголь, а знайшов – гроші.
Зникнення сімох тисяч гривень, що лежали у банці з цукром, 85-річна жителька села Перекалі Демидівського району помітила не одразу, а лише вчора, 14 лютого.

Слідчо-оперативній групі пенсіонерка розповіла, що проживає у старенькому будинку сама, і пригадує, що у січні виходила з будинку у справах. Підозрює, що саме тоді і було вчинено крадіжку.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 35-річний сусід. Чоловік іноді допомагав жінці по господарству, ніде не працював та полюбляв «заглянути у чарку». Крім того, чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки, злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків та порушення встановлених правил адміннагляду, за що перебував у місцях позбавлення волі.

Житель села Перекалі зізнався, що того дня він слідкував, коли господиня піде з дому. Тоді вийняв старі засуви, ввійшов до помешкання у пошуках алкоголю. Утім, натрапив на банку з цукром, де лежали гроші в сумі сім тисяч гривень. Всі заощадження зловмисник забрав і пішов до магазину. Свідки теж підтвердили поліцейським, що 35-річний чоловік кілька днів щиро пригощався.

За фактом крадіжки з проникненням у помешкання слідчі Демидівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років. - повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами