Ми у Facebook
18.02.2019, 11:20

Хулігани "мітили" магазин, а власник закладу "помітив" їх кулями(+ФОТО)

Інцидент між трьома чоловіками трапився 16 лютого на вулиці Фабрична у Рівному, біля місцевого гастроному.
Поліцейські попередньо встановили, що двоє мешканців Рівного, в стані алкогольного сп’яніння почали справляти природні потреби під стінами місцевого гастроному.

Рівне: чоловіку, який у маршрутці оголив статеві органи, інкримінують хуліганство [+Відео]

Це помітив власник торгового закладу і зробив порушникам зауваження. Утім, чоловіки на це зреагували агресивно, відтак між трьома виникла сутичка, під час якої тілесні ушкодження отримав власник магазину. Тому він взяв із автомобіля пістолет та двічі вистрілив у сторону зловмисників.


У центрі Рівного 19-річний хлопець розпивав пиво і голосно матюкався [+Відео]

Каретою «швидкої» обох доставили до лікарні. У 35-річного рівнянина діагностували поранення плеча та після надання необхідної медичної допомоги відпустили. У його 34-го напарника виявили поранення сідниці та госпіталізували лікарні.


У Рівному застукали хулігана за обписуванням стін будинків (+ФОТО)

У 49-річного жителя обласного центру діагностували забої потилиці, вушної раковини, кисті та після надання меддопомоги відпустили.
Поліцейські за результатом огляду місця події встановили, що постріл було здійснено із пристрою для відстрілу патронів, споряджений гумовою кулею. Травматичний пістолет разом із відповідними дозвільними документами правоохоронці вилучили.





На правах реклами