Ми у Facebook
21.02.2019, 08:35

Рівненщина: як виглядає нова амбулаторія (+ФОТО)

У Заборолі готують до відкриття лікарську амбулаторію.
Нова лікарська сільська амбулаторія вже здана в експлуатацію у селі Забороль Рівненського району. Цей об’єкт запрацював першим не лише в Рівненському районі, а в Україні.



Готовність об’єкту до відкриття проінспектували перший заступник Рівненської облдержадміністрації Віталій Ундір та заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, директор Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Ярослав Мазярчук та голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.



«Приємно, що Рівненський район є передовиком із втілення реформ. Нова амбулаторія збудована фактично за два місяці, в межах реалізації реформи сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенком. Кошти на це були виділені із державного (90%) та районного (10%) бюджетів. Проект сільської амбулаторії розроблений Мінрегіонбудом», - сказав голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.



Нова амбулаторія включатиме в себе декілька кабінетів. Зокрема, облаштовано окремі кабінети для прийому хворих та здорових дітей, а також - реєстратуру.
Також, в амбулаторії можна буде здати аналізи. А ще – зробити потрібні вам щеплення, адже в амбулаторії наявні всі вакцини.

У медзакладі працюватиме п’ять осіб. Це завідуюча – Вікторія Пашковська, 2 медсестри, санітарка та водій. Обслуговутиметься в амбулаторії населення прилеглих сіл, а це Кустина, Решуцька, Сергіївки, Боянівки та, звісно, Забороля.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ